In onze nagelstudio werken we alleen met de producten van OPI.

OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio’s in Hollywood. OPI is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika nummer 1. De hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Naast kunstnagelproducten biedt het assortiment een ontzettend brede keus aan producten, voor natuurlijke nagelverzorging, handverzorging én cosmetische voetverzorging. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats.

OPI nagellak is een begrip in Amerika en wordt dan ook door tal van sterren – zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna – op handen gedragen. Het is vooral de uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheidt. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan de hoge eisen die gebruikers – zeker filmsterren – stellen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is “shockproof”.

Ieder voor- en najaar komt OPI met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste trends in de mode. Daarnaast lanceert OPI regelmatig eenmalige seizoen kleuren, die betrekking hebben op een actueel thema of een nieuwe film.

Klik op de volgende link om de uitgebreide collectie nagellakken te kunnen bekijken:

Collectie van OPI.

Naast de verzorgingsproducten en nagellakken van OPI, brengen wij graag GEL color by OPI aan op je nagels waardoor je minimaal 2 weken geen omkijken hebt naar je gelakte nagels (zie Gelcolor by OPI).

OPI-logo-transparent-300x91