Perfect, gezond en glanzend haar met onze L’ANZA-kleuringen

Een nieuwe coupe is natuurlijk niet af zonder een nieuwe kleur. Maar hoe weet je nou welke kleur past bij jouw huid en ogen?

Door middel van jarenlange trainingen en cursussen zijn wij gespecialiseerd in kleuringen. We geven je graag advies over welke kleur bij je past en welke niet. Samen kijken we naar je wensen en de bijbehorende mogelijkheden om zo tot dé perfecte kleur voor jou te komen.

Niet schadelijk voor je haar
Kleuren slecht voor je haar? Met de L’ANZA Healing Haircare-producten is dit verledentijd. Door deze producten blijft je haar gezond en glanst als nooit tevoren. Zelfs na een highlight- of blondeerbehandeling.

Je haar wordt altijd eerst behandeld met de speciale Ultimate Treatment-behandeling, voordat we het gaan kleuren. Deze behandeling zorgt ervoor dat je haar optimaal wordt verzorgd en dat de kleurmoleculen nog dieper in het haar trekken voor een betere hechting. Om je kleur zo lang mogelijk te behouden raden wij je aan om de producten van COLORCARE te gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar in de webshop.

Vrijblijvend kleuradvies dat bij jou past? Bel ons of maak gemakkelijk online een afspraak.

 

uglyD_com_davidbyun_hair_121a